LIFESTYLE | MOTIVATION | INSPIRATION | STORIES

Wednesday, 7 February 2018

Segmen Jari Jemari Menari Bloglist


Okey, hari ni aida berminat nak join segmen-segmen rakan blogger. Tadi dah join segmen blogwalking dari Zati dan sekarang aida nak join segmen dari ika! 




Ika ada jugak mintak kita untuk komen blog ika, dan bagi cadangan jika ada penambahbaikan. In shaa Allah aida cuba untuk tolong apa yang mampu. πŸ˜†

πŸ’Ÿ Simple and elegant blog

Masa first time aida datang blog ika, aida suka sebab simple dan nice blog ika. Ni JJM new look kan? Teruskan yang ni. Aida suka sebab tak crowded dan senang nak baca isi entri ika. Combinantion warna pun cantik! Aesthatic sangat! Jujur aida cakap tak ada yang tak elok dekat blog ika dalam bahagian design. Aida rasa lain orang lain taste dan preference dia. Bagi aida yang penting blog kita friendly user dan senang dibaca.

πŸ’ŸEntri

Untuk entri, aida rasa entri dan topik ika semuanya okey! Aida suka! Teruskan blogging! 😍

πŸ’Ÿ Scroll

Ni cadangan aida untuk your future preference nanti ke, tapi kalau ika tak buat pun tak apa sebab still nice blog ika. Tapi bagi pendapat aida nak lagi nice, kemas dan tersusun blog lagi-lagi active blogger seperti ika, mungkin boleh tambah scroll lagi-lagi dekat bahagian archive. Nanti ika boleh post banyak-banyak dan tak perlu entri ika akan panjang sampai ke bawah. 😊

Okey itu sahaja ika! Yang lain semuanya superb! Rakan-rakan blogger yang lain boleh lah follow dan join segmen ika ni. 


Share:

Grateful in Ramadhan

Ψ¨ِΨ³Ω…ِ Ψ§Ω„Ω„َّΩ‡ِ Ψ§Ω„Ψ±َّΨ­Ω…ٰΩ†ِ Ψ§Ω„Ψ±َّΨ­ΩŠΩ…ِ In the name of Allah, the most Gracious,  The Most Merciful Hi and assalamualaikum ev...

Blogger Template Created by pipdig